Undercover hoerenloper

Ambternaren in Amsterdam willen zeker weten of er in massagesalons geen seks aangeboden wordt. Daarom gaan ze anonieme toezichthouders sturen naar deze kneedclubs om zeker te weten dat er geen happy ending gegeven wordt.

Wat een droombaan! Ben je ambtenaar, mag je als flexwerker je laten flexen op een massagetafel! Ik heb even gezocht in mijn gemeente, maar naast een hoop boerderijen, veel cafΓ©s en een verdwaalde sauna, geen massagesalon. Verdorie! Hier zijn ze nog ouderwets en beginnen men gewoon nog een Chinees restaurant.

Sambal bij?

Neehee, happy ending!

Afijn, gein natuurlijk, want het is een ernstige zaak. Seks in een massagesalon. Dat is illegale prostitutie. Dat mag niet. Bovendien is het niet aftrekbaar, hoewel de gemiddelde bezoeker hier anders over zou denken.

Vroeger kon de ambtenaar daar nog eens binnenvallen de boel met uv-verlichting op spermasporen in handdoeken controleren. Ik krijg daar een beetje een Basic Instinct gevoel bij. Dat er een ambtenaar met zijn lampje de sperma probeert te reconstrueren. Waar kwam het vandaan? Ik gok de linker of rechter teelbal. Maar goed, wat weet ik er van.

Tegenwoordig lukt dit sporenonderzoek niet meer. Dit komt omdat de salons er iets op bedacht hebben. Ze wassen hun handdoeken wat vaker. Dat deden ze kennelijk vroeger niet. Stelletje viespeuken.

Nu is de immense berg was best wel verdacht, maar dat ging niet ver genoeg. Nee, we gaan undercover huisbezoeken. Bieden ze seks aan, dan zijn ze de lul! Of eigenlijk zitten ze dan aan de lul van de anonieme ambtenaar, maar daarna… daarna zijn zij de pineut.

Volgens mij wordt dit een groot succes! Nooit eerder zijn er zoveel arrestaties geweest bij massagesalons en nog nooit hebben zoveel ambtenaren in dienst met een joekel van een glimlach de arrestanten naar buiten gebracht. Schoongewassen handdoek nog half uit hun broek stekend.

Ik vind het een geweldig plan en heb bijna de neiging om hier in onze plattelandsgemeente oosterse mensen aan te sporen om massagesalons te beginnen. Stop met die fung yung hai en all you can eat-toestanden. Begin met koem loek foek en all you can friemel! Win-win situatie. Ambtenaren zijn nog nooit zo flexibel geweest, de salon is een grote feesttent en de supermarkten kunnen de waspoeder niet aanslepen!

Uiteraard zal dit alles wel undercover zijn. Dat wel. We willen niet dat een medewerker in verlegenheid wordt gebracht. Maar mocht je toch nieuwsgierig zijn, kom dan eens langs in het gemeentehuis. Bestudeer de drie loketten en die ene meneer met die hele grote glimlach… Happy end!

Massagesalon

Bron afbeelding: mulpix.com

Bewaren

Advertenties

21 gedachtes over “Undercover hoerenloper

 1. Hier in Antwerpen wilde ze er ook mee beginnen. De vraag werd dan ook overstelpt en zijn ze maar gestopt met deze gedachte.
  Men zal het happy end op een andere manier moeten controleren. Misschien aan de deur gaan staan.
  Undercover nogal moeilijk of je moet een masker dragen en dat zal dan weer niet mogen als je op de tafel moet gaan liggen. πŸ™‚

  Aum Shanthi

  Liked by 1 persoon

 2. Ik hoorde het op het nieuws inderdaad en moest ook erg lachen om het bericht. Misschien moet ik toch ook eens een baantje bij de gemeente zoeken, want je voor het werk laten masseren lijkt me wel zo fijn (zonder happy end vind ik ook prima). Ze mogen niet om een happy end vragen begreep ik ook nog want ja dat is uitlokken en damagnie.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s