Buitenaards bliepje blijkt afkomstig van extreem ver dwergstelsel

Zo las ik in de krant. Een bliepje dat tien jaar geleden is opgevangen is gelokaliseerd. Mijn fantasie sloeg op hol! Mogelijk zou daar leven kunnen zijn. Of in elk geval iets of iemand die kan bliepen.

Ik bedacht me toen, wil men wel ontdekt worden? Het buitenaardse leven? Misschien hebben ze ons al lang en breed ontdekt. Dat er een groen mannetje ergens met zijn ultra-giga-telescoop toevallig op onze aarde stuitte. Die mooie, serene, blauwe bol. Rustig draaiend om de zon. Wat vredig. Totdat hij inzoomde.

Sodom en Gommora vliegen hem om de oren! Wrijvend met zijn drie vingers in zijn ene oog om zeker te weten dat hij het zich niet verbeeldde, kijkt hij nog een keer. Nee, het lag niet aan hem. Hij kijkt echt naar een slecht programma van Comedy Central. Real life shit.

Met zijn groene vriendjes zitten ze zich op een super 3D scherm zich te verkneukelen om wat voor potje wij ervan maken. Grijnzend etend uit een bak alien-popcorn.

Totdat die gekke mensen opeens het heelal af gaan scannen voor ander leven. Shit! Dat moeten ze niet hebben. Straks komt dat zootje nog hiernaartoe. Je weet het maar nooit met die rare wezens. Ze konden ook al een atoombom bouwen.

Snel sist het groene wezentje iedereen stil. Zo hebben ze een hele tijd gezeten. Super stil voor het grote scherm. Kijkend naar die ouderwetse, aardse satelliet.

Bliep!

Oh, nee!

Een van de groene mannetjes kreeg een appje.

De satelliet maakte nog net geen sprongetje van vreugde. Alle andere groene mannetjes staarden boos met hun ene oog naar het appje-mannetje.

What the blieb maak jij nou?

Nu kunnen we gelukkig deze wezentjes geruststellen, aangezien we beter zijn in de boel kapot maken dan opbouwen. Het heeft al tien jaar geduurd voordat we ze konden vinden, dus reken maar uit, groene eenogige vriendjes, hoelang we erover doen om bij jullie te komen. Pak maar lekker die bak popcorn en geniet de komende 100 miljoen jaar nog van onze comedy capers. Ook wel evolutie genoemd.

alien

Bron afbeelding: turbosquid.com

Advertenties

18 gedachtes over “Buitenaards bliepje blijkt afkomstig van extreem ver dwergstelsel

  1. Wie weet wordt er wel aan een reddingsplan gewerkt. Je kunt als groene alleen toch nog niet lijdzaam toezien hoe het hier op de aarde helemaal uit de hand loopt. Het ‘bleitje’ zou zomaar eens een teken kunnen zijn dat ze onderweg zijn om ons van de ondergang te redden ;D

    Liked by 1 persoon

  2. Ik dacht meteen aan ET toen ik het bericht in de krant las en meteen daarna: niemand wil door ons Aarde gevonden worden. Het is hier zó’n zooitje…
    Leuk onderwerp om je fantasie aan te wakkeren en dat heb je uitstekend uitgewerkt.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s