36 gedachtes over “MichielZiet een gelukkig nieuw jaar

 1. Lieve Michiel,

  Steeds weer zien we dat 1 mens, 1 kind wel degelijk een verschil kan maken. Ik ben ook maar 1 persoon en kan dus een verschil maken. In het leven van 1 ander of van heel veel. Mijn keuze is dat ik een positief verschil wil maken.
  Ik wens jou en iedereen die je dierbaar is hele fijne feestdagen en een fantastisch nieuwjaar. We gaan vast nog heel veel contact hebben en lol maken.

  Liefs Sonja

  Geliked door 1 persoon

 2. Michiel, dank voor deze bezinnende woorden. Er zijn lichtpuntjes in deze donkere tijden. Déze man heeft gisteren mijn hart geraakt – en blijkbaar velen. Ik hoop op een sneeuwbaleffect (ook al krijgen we met Kerst geen sneeuw) van deze videoboodschap die gisterenavond op Canvas werd uitgezonden maar eerder reeds in Hilversum: http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/deafspraak/2.47948?video=1.2851952
  Aan elk van ons om elkaar positief te blijven inspireren en mekaar op die manier een Gelukkig Nieuw Jaar te mogen wensen. Van harte, Viviane

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik hoop oprecht dat nagellakactie het woord van 2017 mag worden. Als eerbetoon aan dat kleine manneke. Zoals een terrorist het verschil kan maken, kan een goedhartig mens het ook. Hij/zij valt alleen minder op, maar zijn/haar daad is grootser.
  Een prachtige wens om het jaar mee af te ronden. Ik sluit me er graag bij aan.
  Lieve groet.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mooie geschreven Michiel. Hopelijk wordt het rustiger in de wereld. We verlangen er allemaal naar en toch gaat de onrust en de pijn maar door.
  Ik wens je gezellige kerstdagen en alle goeds voor 2017!
  Groet, Liesbeth

  Geliked door 1 persoon

 5. Ja nou ja, tv en radio vertellen dat het kerst is morgen en zo, films ook, maar wij vieren al jaren gewoon verjaardagen, mijn schoonzus is morgen jarig, mijn pa was de 21ste jarig en dat vieren we maandag eigenlijk, al jaaaaaaaren is dat zo, hahahaha

  Maar het is mooi dat er gelukkig mensen zijn en blijven die een stukje weten te redden en graag helpen, net als jij, net als ikzelf.

  Hele fijne dagen Michiel, en dat 2017 maar een heel mooi jaar mag worden voor ons allemaal! Ook hen die ik niet ken.

  X

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s